Sytytä juhlamieli Gladen kanssa!

Gladen talven 2015-2016 kausituoksu on Velvet Tea Party – iloinen, huoleton, lämminhenkinen ja inspiroiva tuoksu. Sytytä juhlamieli Gladen kanssa ja keräänny ystäviesi seuraan juhlimaan yhdessä läpi talven juhlasesongin!

Itämaistyyppisestä tuoksusta löytyy mausteisia, hedelmäisiä ja puisia vihahteita. Latvatuoksussa on raikasta klementiiniä. Sydäntuoksussa erottuu luumu ja musta tee. Pohjatuoksu muodostuu myskistä, meripihkasta, riisimaidosta ja praliinista.

Tuotevalikoima:

Glade Velvet Tea Party -tuoksukynttilä
Glade Velvet Tea Party & Vanilla 2in1 -kerrostuoksukynttilä
Glade Velvet Tea Party Air & Fabrics –aerosoli

Kynttilät ovat saatavilla hyvinvarustetuista päivittäistavarakaupoista syyskuusta 2015 alkaen ja aerosoli lokakuussa 2015. Rajoitettu erä!

Velvet-Tea-Party-ryhmä_LR