Luo tunnelmaa syysiltoihin Gladen uutuustuoksukynttilöillä

Glade on tuonut markkinoille ihania uutuuksia tuoksukynttilöihin. Upeat isot tuoksukynttilät ihastuttavat ylellisillä tuoksuillaan jopa 52 tunnin ajan ja Gladen perinteisiin 30 tunnin tuoksukynttilöihin on saatavilla uusia sesonkituoksuja.

Tuoksukynttilöillä on helppo luoda kotoisaa tunnelmaa pimeneviin syysiltoihin. Glade-tuoksukynttilät juhlistavat arkea ja virittävät juhlat parhaimmilleen. Tuoksua voi vaihdella tilaisuuden ja tunnelman mukaan. Tuoksukynttilöitä voi käyttää osana kattausta ja sisustusta tai niillä voi luoda vaikkapa kylpytiloihin spa-tunnelmaa. Tuoksukynttilä on myös mukava sytyttää esimerkiksi viikkosiivouksen päätteeksi ja istahtaa sohvalle ihailemaan työn tuloksia.

Tänä talvena Glade tuo markkinoille uudet upeat isot tuoksukynttilät, joiden paloaika on jopa 52 tuntia ja jotka tuovat ripauksen luksusta arkeen. Tyylikkäitä isoja tuoksukynttilöitä on saatavilla kahtena eri tuoksuna: Ylellisen pehmeä Magnolia & Vanilla sekä lämmintä tunnelmaa luova Spiced Apple & Cinnamon.

Gladen perinteisiin 30 tunnin tuoksukynttilöihin tulee täksi sesongiksi kaksi uutta kausituoksua: Winter Flowers, joka on raikkaan talvinen kukkaistuoksu sekä Cozy Apple & Cinnamon, jonka pehmeässä tuoksussa yhdistyvät kaneli ja omena. Nämä tuoksut tuovat kotiin talvitunnelmaa ja virittävät joulun odotukseen. Kausituoksuja on saatavilla rajoitettu erä.

glade-isot-tuoksukynttilat